• Harmonia de sensacions- Hostal Cling 43

  Harmonitzem la teva vetllada o celebració a casa teva o a un lloc inesperat del Delta.

  En aquesta experiència degustaran 2 tapes fredes, 1 plat calent i un postres amb els seus vins o begudes corresponents, poden ser de proximitat o del mon. Deixa volar la teva imaginació i transportat a gastronomies insòlites.

  Trobades per conèixer altres cultures, altres menjars, begudes i sensacions.

  Preu: 50€

   

  Comprar

 • Tast clandestí – Hostal Cling 43

  El Tast Clandestí és un tast per als aventurers. Un tast on l’amfitriona et porta a experimentar sabors de vins exclusius a llocs culturals , emblemàtics, històrics  inesperats del Delta.

  Els més aventurers hauran de reservar tots els dijous , a partir d’abril, l’horari sera a partir de les 18:30 o 19:30 dependrà per la temporada de l’any. Grups mínim 8 persones i màxim 15. Si no s’aconsegueix reunir el grup mínim la data escollida s’aplaça per al següent dijous.

  Preu: 35€

   

  Comprar

 • Xec regal refugi al delta – Hostal Cling 43

  Regala una escapa al Delta de l’Ebre, un lloc tranquil, infinites possibilitats de perdre`t per aquets arrossars o el Parc natural del Delta del l’Ebre, observació d’aus, rutes en bicicleta, postes de sol de cine, la cultura i la gent de Deltebre,  i on quedar-te al nostre Hostal Cling 43 de Deltebre.

   

  Aprofita i regala experiència deltaica, una experiència per connectar en la natura i en les persones. La Llúcia et guiarà de la millor manera al ser guia ” Bon coneixedor del Delta”, i coneix de primera ma tots els serveis turístics que hi ha al Delta de l’Ebre per acompanyar-vos durant el vostre refugi.

   

  El preu es de 72€ habitació doble d’una nit i mes 50€ , escapada per 2 nits. El preu inclou, nit amb habitació doble amb esmorzar i botella de cava de benvinguda del celler @agustitorellomata.

   

  Comprar

 • Xec regal Tast Clandestí – Hostal Cling 43

  No saps que regalar a Nadal o durant l’any?

  Regala experiència ecoturística al Delta de l’Ebre, el Delta ofereix possibilitats d’escenaris magnífics per compartir i sabrejar una experiència única i sorprenet.

  Us em preparat aquest Xecs regals per regalar al teu amic invisible,  o al que no saps que regalar, als enamorats de les experiències i sobretot del bon vi.

  Esperarem la posta de sol al Delta de l’Ebre amb bona gastronomia i bona companyia. Tria i compra el teu Xec Regal i personalitza’l amb el nom de la persona afortunada.

  Un regal que segur que li fas content o contenta. Preu per persona: 35€

   

  Comprar

Main Menu